Нацкорпус прийшов під будівлю «Інтера» з вимогою: подробиці

Читать на русском
Представники Нацкорпусу в суботу зранку прийшли до будівлі телеканалу «Інтер». Націоналісти озвучили вимоги.

Представники Нацкорпусу в суботу зранку прийшли до будівлі телеканалу «Інтер»

Як повідомляє політсила в Facebook, націоналісти вимагають, щоб з вечірнього концерту до 9 травня були вилучені пропагандистські заяви, озвучені ведучими концерту на відеофрагменті, що потрапив у мережу Інтернет.

«Вимагаємо позбавити ліцензії канал олігарха-колаборанта Льовочкіна, в ефірі якого системно проводиться антиукраїнська редакційна політика», - кажуть в Нацкорпусі.

Націоналісти обклеїли будівлю телеканалу жовтими наліпками з написами «Інтер буде наш» та «Зробимо Інтер українським».

Як відомо, раніше оприлюднені уривки концерту до Дня перемоги 9 травня, який покаже телеканал «Інтер», розкритикували в інтернеті через слова ведучих про перейменування вулиць в Україні «іменами фашистських злочинців».

Пільги ветеранам і заборона георгіївської стрічки: що до 9 травня обіцяють політикиВ Україні сьогодні святкують День перемоги. Слово і Діло аналізувало, що політики обіцяли ветеранам.

«Сьогодні ми не можемо дозволити, щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно проносили під час факельних ходів у нашій столиці, де кожен метр просякнутий кров’ю наших співвітчизників», - сказав, зокрема, ведучий Андрій Доманський.

У Нацраді з питань телебачення і радіомовлення закликали не розколювати суспільство після оприлюднення уривків концерту до Дня перемоги телеканалу «Інтер».

Нагадаємо, на середу, 9 травня в Україні заплановано проведення близько 1,5 тисячі масових заходів, участь в них візьмуть понад 355 тисяч осіб.

Раніше, президент заявив, що кілька поколінь українців виросли на ретельно відретушованій версії Великої Вітчизняної війни.

Детальніше про те, що до 9 травня обіцяють політики - в нашому огляді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: