Кривдника Найєма затримали в Азербайджані – Аваков

Читать на русском
В Азербайджані правоохоронці затримали підозрюваного у побитті народного депутата Мустафи Найєма.

В Азербайджані правоохоронці затримали підозрюваного у побитті народного депутата Мустафи Найєма.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ із посиланням на міністра Арсена Авакова.

У Києві побили нардепа Найєма: що пишуть у соцмережахМустафу Найєма побили в центрі Києва 30 квітня. Слово і Діло з'ясовувало, що про інцидент думають у соціальних мережах.

«Як ми пам’ятаємо, інцидент стався 30 квітня в Києві. Трьом учасникам події оголосили про підозру у вчиненні групового хуліганства. Судом уже обраний запобіжний захід. Четвертий учасник через 20 хвилин після події замовив квиток на літак і через 2,5-3 години вилетів до Баку. На момент перетину кордону його особа ще не була встановлена, проте йому заочно повідомили про підозру за кількома статтями та оголосили в розшук. Сьогодні його затримали наші азербайджанські колеги», – зазначено в повідомленні.

Раніше адвокатка Мустафи Найєма заявила про погрози на адресу депутата. Брат депутата Масі Найєм заявив, що його стан після нападу погіршується.

Нагадаємо, ввечері 30 квітня на народного депутата від БПП Мустафу Найєма скоїли напад невідомі. Інцидент стався в центрі Києва в результаті конфлікту на дорозі. Депутат із травмами потрапив до відділення швидкої допомоги. Пізніше Найєм заявив, що цей інцидент не стосується його депутатських повноважень та політичної діяльності.

Поліція Києва порушила провадження за статтею «Хуліганство» за фактом нападу на депутата. В цьому провадженні затримали лише трьох осіб. Водночас брат Мустафи Найєма Масі заявив, що серед затриманих правоохоронцями немає того, хто побив депутата.

1 травня прокуратура Києва оголосила підозри трьом нападникам.

Сам Мустафа Найєм заявив, що вважає неадекватним запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту для чоловіків, які напали на нього в центрі Києва.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: