Справа Найєма: суд обрав запобіжний захід трьом підозрюваним

Читать на русском
Шевченківський райсуд обрав запобіжний захід для трьох затриманих фігурантів справи про побиття депутата Мустафи Найєма.

Шевченківський райсуд обрав запобіжний захід для трьох затриманих фігурантів справи про побиття депутата Мустафи Найєма.

Як пише «Слово і Діло», для Ахмеда-Абубакаровича Саітова нічний домашній арешт як запобіжний захід, а для Магомеда-Салиха Арбуєвіча Саїтова - цілодобовий домашній арешт.

У Києві побили нардепа Найєма: що пишуть у соцмережахМустафу Найєма побили в центрі Києва 30 квітня. Слово і Діло з'ясовувало, що про інцидент думають у соціальних мережах.

Третього із затриманих фігуранта справи про побиття депутата Мустафи Найєма - Умолта Руслановича Темербулатова - не взяли під варту, а вибрали йому нічний домашній арешт.

Вони повинні здати паспорти і прибути на вимогу правоохоронців.

Також прокуратура отримала дозвіл на затримання підозрюваного, який втік. Ймовірно, мова йде про Магомеда-Аміна Саітова.

Нагадаємо, 30 квітня під час конфлікту біля Бессарабського ринку група зловмисників напала на нардепа Найєма, йому зламали щелепу.

Трьох зловмисників правоохоронці затримали, ще один зник і полетів в Баку через 2 години після бійки.

Трьом інкримінують ст. 296 «хуліганство», а тому, що втік - заочно ст. 296 і 122 «умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: