Напад на Мустафу Найєма: кривдникам загрожує тюремний строк

Читать на русском
Поліція Києва розпочала кримінальне провадження через побиття народного депутата Мустафи Найєма під час дорожного конфлікту у центрі столиці.

Поліція Києва розпочала кримінальне провадження через побиття народного депутата Мустафи Найєма під час дорожного конфлікту у центрі столиці.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва, пише «Слово і Діло».

«Подію, під час якої нардеп отримав тілесні ушкодження, кваліфікують як хуліганство. Трьох активних учасників доставили до управління поліції. Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі», - зазначили у відділі комунікації поліції Києва.

Правоохоронні органи дізналися про конфлікт після дзвінка нардепа.

«Поліцейські встановили, що потерпілий рухався у власному автомобілі в напрямку Бессарабської площі. На дорозі його підрізав Мерседес, почалася сварка. У цей момент до них під'їхав автомобіль BMW. У ході конфлікту один із незнайомців вдарив нардепа в обличчя. Зловмисники з місця події зникли. Для розшуку автомобілів правоохоронці ввели план Перехоплення, тож невдовзі розшукуваний Мерседес знайшли, а неподалік затримали трьох осіб, які брали участь у конфлікті, їх доставили до управління поліції», - ідеться в повідомленні.

Чоловіка, який вдарив народного депутата, ще розшукують.

Нагадаємо, що 30 квітня було скоєно напад на народного депутата Мустафу Найєма, йому зламали щелепу. Нардеп пояснив, що це був виключно дорожний конфлікт і його професійна діяльність тут ні до чого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: