Найєм розповів нові подробиці нападу на себе

Читать на русском
Народний депутат Мустафа Найєм, на якого напали під час дорожнього конфлікту, заявив, що бійок було дві.

Народний депутат Мустафа Найєм, на якого напали під час дорожнього конфлікту, заявив, що бійок було дві.

Як передає «Слово і Діло», в коментарі «Українській правді» він розповів, що інцидент почався о 17:25. Після перших ударів, які були о 17:37, Найєм побіг за нападниками до вулиці Скоропадського. Там сталася друга бійка.

У Києві побили нардепа Найєма: що пишуть у соцмережахМустафу Найєма побили в центрі Києва 30 квітня. Слово і Діло з'ясовувало, що про інцидент думають у соціальних мережах.

«Спочатку вони побігли до «Метрограда», потім забігли до «Арени», бігали там, потім вибігли з «Арени» на Скоропадського. Там мене наздогнав ще один ззаду, повалив на проїжджу частину. Потім я побіг за ним, наздогнав, стрибнув на нього й, уже не пам'ятаю як, впав головою на асфальт – у мене там забій сильний, і вже на землі вони били втрьох ногами недовго», – зазначив нардеп.

У другому епізоді брав участь Тімербілатов Умал Русланович, який згодом був затриманий.

Найєм висловив здивування, як учасник першого епізоду бійки Магомед-Амін Саїтов встиг вилетіти з Києва.

«Інцидент почався о 17:25 – це був мій перший дзвінок до поліції, потім ми ще хвилин 10 сперечалися, потім приїхав цей хлопець (імовірно, Магомед-Амін Саїтов – ред.) і стався удар, потім ми з цим хлопцем гналися один за одним хвилин 15. Це вже шоста з чимось. Він не міг фізично дістатися аеропорту й сісти на рейс. Це нереально за часом – доїхати до Борисполя або Жулян, встигнути на реєстрацію й полетіти. Я вже не кажу про документи», – додав він.

Нагадаємо, напад на Найєма здійснили 30 квітня. Йому зламали щелепу. Нардеп пояснив, що це був дорожній конфлікт і його професійна діяльність тут ні до чого.

Пізніше Найєм заявив, що один із учасників конфлікту, якого не затримала поліція, вилетів до Баку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: