Найєма прооперували – нардеп Лещенко

Читать на русском
Сергій Лещенко повідомив, що з боку учасників побиття його колеги Мустафи Найєма надходять пропозиції «вирішити питання».

Народного депутата Мустафу Найєма, який зазнав нападу групи молодих людей під час дорожнього конфлікту в центрі Києва після госпіталізації прооперували, а підозрювані в його побитті намагаються уникнути відповідальності.

Про це заявляє нардеп Сергій Лещенко на своїй сторінці в Facebook, передає Слово і Діло.   «Дізнався про Мустафу. Сьогодні ввечері він дав свідчення поліції, його прооперували», - написав депутат в ніч на вівторок, 1 травня.   За словами парламентаря, до нього «надходять сигнали, що підозрювані вже намагаються вирішити питання».   «Хамство і гроші породжують вседозволеність, а потім - кримінальні злочини. Якщо ми хочемо бути нормальною країною, то єдиний вихід із ситуації - це незворотність покарання» - написав Лещенко.

Нагадаємо, що 30 квітня було скоєно напад на народного депутата Мустафу Найєма, йому зламали щелепу. Нардеп пояснив, що це був виключно дорожній конфлікт і його професійна діяльність тут ні при чому.

Поліція Києва почала кримінальне провадження через побиття народного депутата Мустафи Найєма під час дорожнього конфлікту в центрі столиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: