Бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, поранено четверо бійців

Читать на русском
З початку доби четверга 26 квітня на лінії розмежування сторін на Донбасі бойовики 21 разів відкривали вогонь по укріпленнях ЗСУ.

З початку доби четверга 26 квітня на лінії розмежування сторін на Донбасі бойовики 21 разів відкривали вогонь по укріпленнях ЗСУ, в тому числі з великокаліберних видів артилерії, в результаті чого четверо українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Піти не можна залишитися: які переваги надає рішення ПАРЄ щодо ДонбасуРішення ПАРЄ про визнання Росії окупантом підсилює позиції України в переговорах про врегулювання конфлікту на Донбасі.

«У результаті бойових дій четверо українських захисників отримали поранення. Постраждалих воїнів доставили в медичні установи та їм надана необхідна медична допомога», - йдеться у зведенні штабу АТО.

Зокрема, на донецькому напрямку із заборонених мінськими угодами 120мм мінометів, а також з озброєння БМП, гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстріляли позиції ЗСУ біля Новотроїцького.

Карта АТО: ситуація на сході України на 26 квітняСитуація на сході країни станом на 06:00 26 квітня 2018 року по даним РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Крім цього, з мінометів калібру 120 і 82 мм агресор вів вогонь по українським опорним пунктам поблизу Лебединського, з гранатометів різних систем і стрілецької зброї - неодноразово в районі Авдіївки, Мар'їнки, а також - Кам'янки. Також великокаліберні кулемети бойовики застосували біля Невельського і Талаківки, стрілецьку зброя - в районі Ломакиного і Опитного, а неподалік Новомихайлівки вівся снайперський вогонь.

«На луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів, великокаліберних кулеметів і протитанкової рушниці окупанти обстріляли наші укріплення поблизу Зайцевого», - додали в прес-центрі.

Нагадаємо, Червоний Хрест відправив 150 тонн гуманітарки в ОРДО.

Також відзначимо, що уряд запобіг закриттю шахт на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: