Бойовики 22 рази обстріляли позиції ЗСУ – штаб

Читать на русском
З початку доби, станом на 18:00 16 квітня, бойовики 22 рази обстріляли позиції Збройних сил України.

З початку доби, станом на 18:00 16 квітня, бойовики 22 рази обстріляли позиції Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 16 квітняСитуація на сході країни станом на 06:00 16 квітня 2018 року по даним РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«У першу половину доби режим повного припинення вогню бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримався. Станом на 18:00 зафіксовано 22 обстріли українських опорних пунктів», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на донецькому напрямку з 82-мм мінометів, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів обстріляні захисники селища Піски. З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї противник відкривав вогонь по позиціях Водяного, Верхнеторецекого і Авдіївки.

«Крім цього, з гранатометів і стрілецької зброї агресор обстрілював наші зміцнення поблизу Новотроїцького та Мар'їнки, з бронетранспортерів - недалеко від Водяного, а з великокаліберних кулеметів - в районі Лебединського. Також із гранатометів і снайперської зброї вогонь вівся поблизу Широкино», - розповіли в штабі.

На луганському напрямку бойовики застосували озброєння БМП і гранатомети по українським укріпленням під Луганським. Крім цього, з гранатометів обстріляли позиції Кримського, а з великокаліберних кулеметів - Новолуганське.

За даними штабу АТО, в результаті ворожого вогню жоден український військовослужбовець не постраждав.

Раніше стало відомо, що бойовики повернулися до старої схеми обстрілів ЗСУ.

Відзначимо також, на Донбасі частина Красногорівки залишилася без води.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: