Бойовики повернулися до старої схеми обстрілів ЗСУ – ІС

Читать на русском
Ворожі угруповання на Донбасі повернулися до схеми ведення обстрілу з житлових кварталів і поблизу об'єктів соціальної інфраструктури.

Ворожі угруповання на Донбасі повернулися до схеми ведення обстрілу з житлових кварталів і поблизу об'єктів соціальної інфраструктури.

Як інформує «Слово і Діло» з посиланням на «РБК-Україна», про це повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Карта АТО: ситуація на сході України на 15 квітняСитуація на сході країни станом на 06:00 15 квітня 2018 року по даним РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

За словами Тимчука, бойовики продовжують застосовувати важке озброєння в комплексі з іншими засобами ураження.

Противник намагається обстрілювати не лише підрозділи Збройних сил України не першій лінії оборони, але й тилові позиції, в тому числі населені пункти.

«При цьому окупанти знову почали використовувати схему – відкриття вогню з позицій поблизу соціальної інфраструктури та житлових кварталів, потім швидкий відхід углиб бойових порядків», – зазначив Тимчук.

Зокрема, бойовики активізувалися на приморському напрямку, в районі Докучаєвська, Мар'їнки та прилеглих околиць Донецька, північно-західних передмість Донецька, в околицях Горлівки та Світлодарської дуги.

Нагадаємо, за минулу добу 15 квітня російсько-окупаційні війська здійснили 59 обстрілів позицій ЗСУ в зоні проведення АТО на Донбасі.

Як повідомлялося, на Донбасі частина Красногорівки залишилася без води.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: