На 19-й день голодування Савченко попросилася до лікарні

Читать на русском
Нардепа Надію Савченко, підозрювану в підготовці терактів та поваленні державної влади, завтра, 10 квітня, планують доправити до лікарні.

Нардепа Надію Савченко, підозрювану в підготовці терактів та поваленні державної влади, завтра, 10 квітня, планують доправити до лікарні.

Як інформує «Слово і Діло», про це в коментарі журналістам заявила сестра Надії, Віра Савченко, передає кореспондент УНН.

Сестра Савченко розповіла, навіщо до СІЗО приходили лікаріНародного депутата Надію Савченко, яка перебуває під арештом, відвідали лікарі. Про це повідомила її сестра Віра в Facebook.

«Я хотіла домовитися про побачення з нею, якщо не встигну сьогодні, то завтра, на це слідчий відповів, що її завтра відвезуть до лікарні й що вона висловила таке бажання. Але я не розумію, що відбувається, це не схоже на Надю», – повідомила Віра Савченко.

Наразі Віра Савченко прямує до СІЗО до сестри, щоб «розібратися в ситуації». За її словами, вчора в Надії взяли аналізи, але результатів досі не надали.

Як повідомлялося, правоохоронці проводять обшук у столичній квартирі народного депутата Надії Савченко.

Пізніше стало відомо, що слідчі Служби Безпеки України під час обшуку в квартирі народного депутата Надії Савченко вилучили її нагородний пістолет і патрони до нього.

Верховна Рада позбавила Савченко депутатської недоторканності та надала дозвіл на її затримання й арешт. У ВР Савченко затримали, зачитавши їй повідомлення, у чому її підозрюють: злочини, передбачені ч. 1 ст. 109, ч. 1 ст. 14 ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 109, ч. 1 ст. 14 ч. 2 ст. 28 ст. 112, ч. 1 ст. 14 ч. 3 ст. 258, а також ч. 1 ст. 258-3 ККУ. Генпрокурор Луценко раніше заявив, що є беззаперечні докази того, що Савченко особисто планувала провести терористичний акт у парламенті. Суд заарештував Савченко до 20 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: