В СБУ вирішили лікувати Савченко в СІЗО

Читать на русском
Нардепа Надію Савченко, арештовану за підозрою в підготовці терактів, до лікарні не везтимуть, вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання СБУ.

Нардепа Надію Савченко, арештовану за підозрою в підготовці терактів, до лікарні не везтимуть, вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання СБУ.

Як інформує «Слово і Діло», про це «Українській правді» повідомили в прес-службі СБУ.

Скинула 10 кілограмів: сестра Савченко розповіла про самопочуття нардепаСестра підозрюваної в підготовці терактів і повалення державної влади нардепа Надії Савченко Віра заявляє, що арештована за 12 днів голодування втратила 10 кг, але настрій в неї бойовий.

«Вона на місці. Їй надається повна медична допомога на місці», – сказали в прес-службі.

Раніше сестра арештованої Віра Савченко, яка приїхала провідати нардепа, в ефірі телеканалу «112 Україна» заявила, що Надію Савченко мають повезти до лікарні 11 квітня.

«Сьогодні мають везти до лікарні. Слідчий сказав, що вона сама попросилася. Ну, не схоже це на Надію. Або ж їй дуже зле. Тут були лікарі, здається, в п’ятницю брали аналізи. Але результатів ніхто не повідомляв. Хочу побачити й поговорити з нею», – сказала Віра.

У СБУ не змогли ані підтвердити, ані спростувати цю інформацію.

«Не знаю, чи просилася. Знаю, що поки стан її здоров'я не потребує стаціонарного лікування. Вся допомога надається на місці», – повідомили в прес-службі.

«Якщо я правильно розумію, то саме зараз Віра Савченко зустрічається з нею», – підсумували в прес-службі.

Після зустрічі з Надією Віра розповіла, що арештовану переведуть до лікарні 12 квітня.

«Завтра, сказали, 100% (переведуть – ред.). Пристав сказав. Мали сьогодні, але буде завтра. Проблеми зі шлунком. Вона, так, виявила бажання. Спазми продовжуються. І блювота іноді є», – сказала Віра Савченко.

Після зустрічі з Надією Віра розповіла, що заарештовану переведуть до лікарні 12 квітня.

Як повідомлялося, правоохоронці провели обшук у столичній квартирі народного депутата Надії Савченко.

Пізніше стало відомо, що слідчі Служби Безпеки України під час обшуку в квартирі народного депутата Надії Савченко вилучили її нагородний пістолет і патрони до нього.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: