Для охорони адмінкордону з Кримом задіють спецлітаки

Читать на русском
Державна прикордонна служба посилила режим охорони адміністративної межі з окупованим Росією Кримом на період великодніх свят.

Державна прикордонна служба посилила режим охорони адміністративної межі з окупованим Росією Кримом на період великодніх свят.

Про це повідомляє прес-центр ДПСУ в Facebook, пише «Слово і Діло».

Десятки тисяч українців залишили Крим через залякування окупантівПолітика залякування з боку російської окупаційної влади змусила залишити Крим близько 35-40 тисяч громадян України, зокрема понад 20 тисяч кримських татар.

«На всі ділянки відповідальності в межах Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей направлені додаткові резерви, техніка та необхідні засоби», – розповідають у відомстві.

Щоб краще реагувати на можливі провокації чи інші нестандартні ситуації, особливо поблизу окупантів, налагоджена взаємодія із СБУ, поліцією та іншими органами.

«Крім того, для моніторингу ситуації сухопутної ділянки кордону в територіальному морі та на адмінкордоні з ТОТ АР Крим патрулюватимуть літаки «Даймонд» (модель для аеророзвідки – ред.). Також морські сили застосовуватимуться щоденно протягом усіх свят», – ідеться в повідомленні.

Раніше стало відомо, що до портів Криму в березні незаконно зайшли 19 кораблів.

Також Криму присвоїли російський код телефонного зв'язку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: