В анексований Крим знову приїдуть німецькі дипломати

Читать на русском
В анексованому Криму очікують візиту ще однієї делегації з ФРН у складі представників партій Ліві і Альтернатива для Німеччини.

В анексованому Криму очікують візиту ще однієї делегації з ФРН в складі представників партій Ліві і Альтернатива для Німеччини.

Про це повідомляє російське федеральне агентство «РИА Новости» з посиланням на так званого голову німецької національно-культурної автономії півострова Юрія Гемпеля, пише «Слово і Діло».

На яке ембарго проти Росії досі не зважився Захід?Країни ЄС продовжують санкційну політику у відповідь на агресію Росії. Які обмеження найбільш дієві, міркували експерти.

За його словами, делегація візьме участь в Ялтинському міжнародному економічному форумі, який відбудеться з 19 по 21 квітня.

«До нас приїдуть депутати регіональних парламентів від партії Ліві і Альтернатива для Німеччини. Крім того, від партії Альтернатива для Німеччини буде кілька депутатів з бундестагу. Плюс до всього в делегацію увійдуть німецькі бізнесмени. Крім того, ще чотири людини прибудуть із Норвегії. Охочих взяти участь в економічному форумі громадян Німеччини і Норвегії набагато більше, ніж ми можемо сьогодні прийняти», - йдеться в повідомленні.

Він підкреслив, що в делегацію увійде близько 20 осіб.

Нагадаємо, це не перший «візит» німецьких парламентаріїв до окупованого Росією Крим.

25 березня в окупований Росією Криму прибули німецькі політики і бізнесмени. Делегація прибула нібито, щоб особисто скласти думку про те, що відбувається на окупованому півострові.

Раніше в НАТО озвучили умову для співпраці з РФ.

Нагадаємо також, Криму присвоїли російський код телефонного зв'язку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: