До портів Криму в березні незаконно зайшли 19 кораблів

Читать на русском
До портів анексованого Криму в березні були зафіксовані візити 19 вантажних суден-порушників. Усі вони були під прапором Російської Федерації.

У період із 1 березня до 1 квітня 2018 року 19 вантажних суден порушили заборону на захід до закритих Україною портів і терміналів анексованого Росією Криму.

Про це повідомляє Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України (МінТОТ) у вівторок, 3 квітня, пише «Слово і Діло».

Військова техніка Криму: чому Путін хоче віддати кораблі Києву та в якому стані український флотПутін заявив, що Росія готова передати Україні військові кораблі та авіатехніку з Криму. В якому стані були Військово-морські сили України в 2014 році та чи потрібно приймати пропозицію РФ, розповіли експерти.

«З 1 березня до 1 квітня до портів окупованого Криму зафіксовані заходи 19 вантажних суден-порушників. Усі судна були під прапором Російської Федерації. Загалом цими суднами здійснені 57 заходів до портів Севастополя, Феодосії та Керчі», – йдеться в повідомленні.

Окрім того, на рейді в акваторіях портів Севастополя, Феодосії, Керчі та Ялти, використовуваних для стоянки кораблів, зафіксовані 26 судів: 19 – Росії, три – Молдови, два – Республіки Палау й по одному під прапорами Союзу Коморських Островів і Республіки Того.

Нагадаємо, в лютому до портів Криму зайшли 20 вантажних суден-порушників. Усі вони були під прапором РФ. Ці судна здійснили 60 заходів до портів Севастополя й Керчі.

Росія розпочала масштабні військові навчання в окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: