Другий день «перемир'я»: п'ять обстрілів, жертв немає

Читать на русском
З початку доби 31 березня, незважаючи на «великоднє перемир'я», бойовики здійснили п'ять обстрілів українських опорних пунктів.

З початку доби 31 березня, незважаючи на «великоднє перемир'я», бойовики здійснили п'ять обстрілів українських опорних пунктів.

Про це о 18:00 повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 31 березняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 31 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Зокрема, на донецькому напрямку з гранатометів і стрілецької зброї незаконні збройні формування тричі відкривали вогонь по українських позиціях у районі Водяного. Також із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вони двічі обстріляли захисників Павлопіля.

«У результаті ворожого вогню жоден захисник України не постраждав», - йдеться в повідомленні.

Плани Кремля щодо Донбасу: до чого призведе «боснійсько-косовський» сценарійАмериканський щотижневий журнал Time у своєму нещодавньому випуску повідомив, що президент РФ під час свого нового терміну хотів би врегулювати проблему Донбасу. Про варіанти вирішення конфлікту розповіли експерти.

На луганському напрямку з початку доби зберігається тиша.

«Ситуація по всій лінії розмежування сторін надійно контрольована силами АТО. Наші військовослужбовці строго і неухильно дотримуються умов перемир'я», - зазначають у штабі.

Раніше МінТОТ озвучив витрати на розмінування Донбасу.

Нагадаємо також, що ще один канал мовитиме на Крим і Донбас.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: