Карта АТО: ситуація на сході України на 31 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни за станом станом на 06:00 31 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу агресор здійснив 32 обстріли позицій українських захисників. Під час виконання бойових завдань один український військовослужбовець загинув, троє – отримали поранення.

Напрямки:

Через десять хвилин після встановлення режиму перемир’я бойовики російсько-окупаційних військ обстріляли Авдіївку та Опитне, застосувавши при цьому зброю, заборонену Мінськими домовленостями.

Протягом доби на Донецькому напрямку з 82-мм мінометів, гранатометів та протитанковою керованою ракетою противник обстріляв укріплення ЗСУ поблизу Талаківки, гранатомети застосував в районі Опитного, Верхньоторецького, Богданівки, Шахти Бутівка, Лебединського та Широкиного.

Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів та зенітної установки обстріляні укріплення ЗСУ у Водяному, а з великокаліберних кулеметів – поблизу Павлополя та Харчовика.

Крім цього, зі стрілецької зброї вогонь вівся по захисниках Павлополя, Авдіївки, Опитного, Богданівки, Новотроїцького, Кам’янки, Мар’їнки, Харчовика та Пісків.

На Луганському напрямку з гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти вели вогонь по опорних пунктах українських захисників в районі Луганського. Також гранатомети ворог застосував неподалік Катеринівки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: