Стало відомо, коли АТО замінять на операцію Об'єднаних сил

Читать на русском
Вже існують певні терміни, до якого часу необхідно здійснити підготовку до операції Об'єднаних сил. Однак точну дату поки не називають.

Вже існують певні терміни, до якого часу необхідно здійснити підготовку до операції Об'єднаних сил.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомив в інтерв'ю одному з телеканалів командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв, передає РБК-Україна.

Навіщо потрібно змінювати формат АТО на операцію об’єднаних сил?Керівництво країни вирішило змінити АТО на операцію об’єднаних сил на Донбасі. Що це дасть, міркували експерти.

«У мене вже є певні часові показники, до якого часу я повинен здійснити підготовку до цієї операції, зробити доповідь начальнику генерального штабу головного командування Збройних сил України і надалі президенту України. Після затвердження цих дій і планувальних документів і відбудеться захід по початку операції», - повідомив Наєв.

Відзначається, що АТО триває і буде діяти до тих пір, поки президент України своїм указом не оголосить про початок операції Об'єднаних сил.

«Ці терміни я не хотів би говорити широкій громадськості, але вони не будуть тривалими», - додав командувач Об'єднаних сил.

Нагадаємо, Порошенко представив командувача Об'єднаними силами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: