Зведення АТО: нові обстріли напередодні великоднього перемир'я

Читать на русском
Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували зривати домовленості щодо повного припинення вогню, здійснивши 47 обстрілів позицій сил АТО.

Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували зривати домовленості щодо повного припинення вогню здійснивши 47 обстрілів позицій сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

Три дні режиму тиші за місяць: динаміка обстрілів сил АТОУ зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за місяць зафіксовано 189 обстрілів.

Зокрема на донецькому напрямку з 82 мм мінометів та гранатометів різних типів бойовики неодноразово обстрілювали захисників Авдіївки. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти вели вогонь по наших опорних пунктах у Водяному.

Також агресор застосував гранатомети – в районі Шахти Бутівка та Кам’янки, великокаліберні кулемети по оборонцях Павлополя, Пісків та Верхньоторецького, а стрілецьку зброю – поблизу Мар’їнки, Авдіївки, Широкиного, Талаківки та Гнутового.

На луганському напрямку під вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапили захисники Луганського і Троїцького. З БМП та кулеметів противник обстріляв наші укріплення під Новгородським, а з стрілецької зброї – поблизу Станиці Луганської.

Унаслідок ворожого вогню українські воїни не постраждали.

Як повідомлялося, раніше контактна група домовилась про великоднє перемир’я з 30 березня.

Також президент Петро Порошенко розповів, що за час проведення АТО отримали поранення 794 гвардійці, ще 212 - загинули на Сході.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: