Бойовики продовжують обстрілювати з гранатометів позиції ЗСУ – штаб

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська продовжують зривати домовленості щодо повного припинення вогню. З початку доби 26 березня агресор здійснив 20 обстрілів позицій українських захисників.

Російсько-окупаційні війська продовжують зривати домовленості щодо повного припинення вогню. З початку доби 26 березня агресор здійснив 20 обстрілів позицій українських захисників.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 26 березняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 26 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Так, зокрема, на донецькому напрямку з 82-мм мінометів і гранатометів бойовики обстріляли захисників Авдіївки. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї окупанти неодноразово вели вогонь по нашим укріплень в Водяному. Також ворог двічі застосовував великокаліберні кулемети по захисникам Павлопіля, Пісок, а стрілецьку зброю - поблизу Мар'їнки, Широкино, Талаківки і Гнутового.

Три дні режиму тиші за місяць: динаміка обстрілів сил АТОУ зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за місяць зафіксовано 189 обстрілів.

«На луганському напрямку під вогонь із гранатометів і великокаліберних кулеметів двічі потрапили захисники Луганського. Крім цього, з БМП і кулеметів противник обстріляв наші опорні пункти неподалік Новгородського», - додали в штабі.

Також наголошується, що в результаті вогню противника українські воїни не постраждали. Ситуація по всій лінії розмежування сторін надійно контролюється силами АТО.

Нагадаємо, на Донбасі затримали чоловіка за співпрацю з бойовиками.

Раніше повідомлялося, що спостерігачі ОБСЄ потрапили під обстріл на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: