Редколегія: команданте Надя, куди не вступив Гройсман та рибки-шпигуни у Холодницького

Читать на русском
Сьогодні в студії UMN журналісти та редактори українських видань обговорять, чому Гройсман не хоче приєднуватися до «великої політичної партії», що буде з рибками Холодницького й, звичайно ж, торкнуться фактору Савченко.
Слово і Діло

Вечір п'ятниці можна провести в цікавій компанії журналістів і редакторів українських видань, які сьогодні 23 березня в 19.00 будуть обговорювати ключові новини цього тижня на каналі UMN.

У «Редколегії» Роман Скрипін обговорить з гостями студії чому Володимир Гройсман відмовляється об'єднуватися з іншими політичними гравцями в «велику політичну партію».

Також в студії поговорять про рибок Холодницького – після того, як на акваріумі в його робочому кабінеті виявили "жучка" для прослушки, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури заговорив про відставку. Хто підслуховував Холодницького? Чи не призведе його відставка до зупинки роботи всіх антикорупційних органів?

Як очільник САП Холодницький виконує свої обіцянкиГолова Антикорупційної прокуратури Назар Холодницький може піти у відставку. Слово і Діло розбиралось, як він виконує обіцянки.

І, звичайно ж, буде розмова про фактор Савченко. Чому українські герої перетворюються в антигероїв? Про що говорить гучна історія з обвинуваченнями проти Надії Савченко?

Гості студії: Катерина Пітеніна «Слово і Діло», Тетяна Николаєнко «Інсайдер» та Сергій Іванов «Право на владу».

Дивіться «Редколегію» сьогодні о 19.00 на каналі UMN за посиланням.

Гранати і «шокуюче» відео: як на цьому тижні працювала Рада, читайте в нашій статті.

Також ми писали про те, хто вже готовий йти в президенти і в Раду на вибори-2019.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: