В ОРЛО запропонували порятунок для Савченко

Читать на русском
В ОРЛО заявили, що народний депутат Надія Савченко може звернутися до них за політичним притулком. Але заперечують, що разом готували переворот в Україні.

В ОРЛО заявили, що народний депутат Надія Савченко може звернутися до них за політичним притулком.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив представник ОРЛО на переговорах у Мінську Владислав Дейнего, передає «Московський комсомолець».

Савченко оголосила голодуванняНардеп Надія Савченко під час судового засідання з обрання їй запобіжного заходу заявила, що з 23 березня починає голодування.

«Якщо над Савченко нависне загроза втратити свободу, вона може звернутися до «ЛНР» за політичним притулком. Ми обіцяємо розглянути це питання», – заявив він.

Дейнего похвалив Савченко за те, що вона «говорить правду в тому вигляді, як вона її розуміє в міру своїх здібностей».

Також представник ОРЛО на переговорах у Мінську запевнив, що луганські бойовики не вербували Савченко в свої диверсанти й не мали з нею жодних спільних планів щодо державного перевороту в Україні.

Нагадаємо, 22 березня слідчі СБУ затримали нардепа Савченко у ВР, після того як нардепи підтримали подання Генпрокуратури на зняття з неї депутатської недоторканності, затримання та арешт.

Як повідомлялося, сьогодні відбувається перше засідання в справі Савченко. Надія Савченко одягнула светр із тризубом на засідання Шевченківського районного суду Києва, який має обрати їй запобіжний захід.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: