Зведення штабу АТО 20 березня: 5 обстрілів, є поранений і травмований

Читать на русском
За минулу добу 20 березня незаконні збройні формування 5 раз обстріляли позиції Збройних сил України, один військовослужбовець поранений і ще один отримав бойову травму.

За минулу добу 20 березня незаконні збройні формування 5 раз обстріляли позиції Збройних сил України, один військовослужбовець поранений і ще один отримав бойову травму.

Про це повідомляють в прес-центрі штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 20 березняСитуація на сході країни за станом станом на 06:00 20 березня 2018 року по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Російсько-окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції Збройних Сил України та зривати домовленості Тристоронньої контактної групи щодо припинення вогню. За минулу добу агресор здійснив п'ять обстрілів укріплень українських захисників», - йдеться у зведенні прес-центру на сторінці в Facebook.

На донецком напрямку з гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли позиції ЗСУ в районі населеного пункту Піски. Також, з гранатометів і протитанкової рушниці вели вогонь по захисникам Авдіївки.

На луганському напрямку зі стрілецької зброї противник зробив обстріл укріплень неподалік Станиці Луганської, а з 82 мм мінометів і зенітної установки - поблизу Троїцького. Крім того, 82 мм міномети незаконні збройні формування застосували по захисникам Луганського.

Раніше повідомлялося, що в ООН стурбовані тортурами заручників на Донбасі.

Нагадаємо також, на Донбасі військові ЗСУ взяли в полон громадянина Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: