Безпілотник США знову облетів Донбас

Читать на русском
В неділю, 18 березня, стратегічний безпілотний літальний апарат ВВС США RQ-4B Global Hawk здійснив багатогодинний розвідувальний політ вздовж лінії розмежування на Донбасі.

В неділю, 18 березня, стратегічний безпілотний літальний апарат ВВС США RQ-4B Global Hawk здійснив багатогодинний розвідувальний політ вздовж лінії розмежування на Донбасі і кілька разів наближався до російського кордону.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Безпілотник США провів розвідку на ДонбасіАмериканський безпілотник RQ-4В Global Hawk близько 12 години літав з півночі на південь вздовж лінії розмежування України з самопроголошеними ЛНР і ДНР.
  Зазначається, що дальній американський безпілотник, який вилетів з авіабази Сігонелла в Італії, протягом 11 годин літав уздовж лінії розмежування України з самопроголошеними ДНР і ЛНР, перебуваючи в контрольованому України повітряному просторі.

Під час польоту розвідник США здійснив не менше семи прольотів на відстані приблизно 40-55 км від областей Росії, які межують з Луганською областю України районами Бєлгородської, Воронезької та Ростовської областей.

З урахуванням можливостей ведення розвідки на глибину понад 200 км безпілотник RQ-4А Global Hawk міг спостерігати за всією територією самопроголошених «ДНР» і «ЛНР», а також великою частиною території прикордонних областей Росії.

Нагадаємо, з початку 2018 року безпілотник ВПС США регулярно використовується для ведення розвідки поблизу територією ДНР і ЛНР, а також у російських кордонів у регіоні Балтики і на Чорному морі.

Раніше повідомлялося, що 11 березня RQ-4B провів розвідку вздовж лінії розмежування на Донбасі, біля узбережжя Криму і Краснодарського краю РФ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: