Скільки ID-паспортів отримали українці в 2017?

Читать на русском
У МВС розповіли, скільки ID-паспортів отримали українці за підсумками минулого року. За 4 роки, потрібно завершити процес заміни паспортів.

Протягом 2017 року українцям видали майже 2 мільйони ID-паспортів, тоді як за 2016 рік - трохи більше 280 тисяч.

Про це інформує прес-служба МВС в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Процес заміни внутрішніх паспортів на ID-карти в Україні триває і набирає обертів. У минулому році видано майже 1 млн 97 тис. ID-паспортів, тоді як в 2016 році, коли цей процес стартував, - 280 252», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що міграційній службі необхідно завершити процес заміни паспорта-книжечки на ID-картку, яка відповідає стандартам ідентифікації, встановленим ЄС, протягом 4 років.

Україна в світових рейтингах: динаміка за останній рікАналітики Слова і Діла з'ясовували, як за рік Україна змінила своє місце в світових рейтингах.

Як повідомлялося, український паспорт займає 91 місце в рейтингу компанії Nomad Capitalist, яка оцінює «цінність» громадянства в 199 країнах і територіях світу.

У світовому рейтингу паспортів, який складався на основі кількості країн, доступних власникам паспорта для відвідування без візи, Україна зайняла 42 місце.

Раніше аналітики «Слова і Діла» з'ясовували, як за рік Україна змінила своє місце в світових рейтингах.

Нагадаємо, Київ названо доступним містом для подорожей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: