Отруєння Скрипаля: з'ясувалося, коли російські дипломати залишать Лондон

Читать на русском
23 російських дипломата разом з сім'ями залишать Великобританію на вимогу Лондона вже 20 березня. Разом з сім'ями це близько 80 осіб.

23 російських дипломата разом з сім'ями залишать Великобританію на вимогу Лондона вже 20 березня. Разом з сім'ями це близько 80 осіб.

Про це розповів посол РФ у Великобританії Олександр Яковенко, передає «Слово і Діло», з посиланням на РІА Новини.

Отруєння Скрипаля: як це змінить ставлення Заходу до РФ та в чому користь для УкраїниБританія висилає з країни усіх російських дипломатів та розриває відносини з РФ у відповідь на отруєння Сергія Скрипаля та його дочки. Чи змусить ця ситуація Захід подивитися інакше на дії РФ та конфлікт на Донбасі?

Посол спростував, що Великобританія висилає незаявлених співробітників розвідслужб. За його словами, країну залишить до 40% складу посольства в Лондоні.

Йдеться про висилку дипломатів в якості санкції після отруєння в британському місті колишнього подвійного шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки. Крім того, британські міністри і члени королівської родини не поїдуть на чемпіонат світу з футболу в 2018 році в Росію у зв'язку з отруєнням колишнього офіцера ГРУ Скрипаля.

Разом із тим, дипломат дав оцінку діям британського керівництва.

«Звичайно, ніякого відношення до незаконної діяльності вони не мають. Це все просто вигадки і дурості. Це все покликане обслуговувати цю колосальну провокацію, яку організували, швидше за все, британські спецслужби», - заявив російський посол.

Разом з тим російське посольство запрошує громадян РФ, які проживають у Великій Британії на вибори президента 18 березня.

Раніше в Кремлі відреагували на звинувачення британського МЗС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: