Шокуючі порушення. У Кремлі відреагували на звинувачення британського МЗС

Читать на русском
Пєсков підкреслив, що згадка президента РФ у зв'язку з цим є нічим іншим, як шокуючим порушенням дипломатичних правил пристойності.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав порушенням дипломатичних правил звинувачення на адресу Володимира Путіна про те, що він особисто брав участь в отруєнні екс-шпигуна Сергія Скрипаля.

Про це він заявив у коментарі інформагентству ТАСС, передає «Слово і Діло».

Отруєння Скрипаля: як це змінить ставлення Заходу до РФ та в чому користь для УкраїниБританія висилає з країни усіх російських дипломатів та розриває відносини з РФ у відповідь на отруєння Сергія Скрипаля та його дочки. Чи змусить ця ситуація Захід подивитися інакше на дії РФ та конфлікт на Донбасі?

Пєсков підкреслив, що згадка президента РФ у зв'язку з цим є нічим іншим, як «шокуючим і непрощенним порушенням дипломатичних правил пристойності».

«Ми вже на різних рівнях неодноразово заявляли, що Росія не має жодного стосунку до цієї історії», – сказав він.

Як відомо, голова МЗС Великобританії Борис Джонсон заявив 16 березня, що президент Росії Володимир Путін «практично напевне» особисто віддав наказ використовувати отруйну нервово-паралітичну речовину «Новачок» для замаху на життя колишнього російського агента Скрипаля в Британії.

Раніше екс-шпигун КДБ Борис Карпичков заявив про погрози на свою адресу,які він отримав за місяць до отруєння колишнього полковника ГРУ Росії Сергія Скрипаля.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: