Справа Скрипаля. Британія зацікавилася наближеними до Путіна олігархами

Читать на русском
Міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон заявив, що поліція може взятися за російських олігархів у Британії, які розбагатіли завдяки своїм зв'язкам з президентом РФ Володимиром Путіним.

Міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон заявив, що російські корупціонери, які розбагатіли завдяки своїм зв'язкам із президентом РФ Володимиром Путіним, можуть бути частиною заходів, вжитих британською поліцією у відповідь на отруєння колишнього російського шпигуна нервово-паралітичним речовиною.

Про це він заявив у четвер, 15 березня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

Отруєння Скрипаля: заходи проти РФ та проблеми для системи британських спецслужбВелика Британія висилає з країни понад 20 російських дипломатів у відповідь на отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки. Оцінили ситуацію експерти.

«Всі хочуть бачити, як одні з найбагатших людей, які безпосередньо пов'язані з Володимиром Путіним ... і чиє багатство можна пояснити їхніми відносинами з Володимиром Путіним, може так статися, що правоохоронні органи, поліція зможуть вимагати пояснити походження цих коштів і притягнути їх до відповідальності за кричущі випадки корупції», – сказав Джонсон в ефірі телеканалу BBC під час інтерв'ю.

Йдеться про заходи у відповідь на отруєння колишнього російського подвійного агента Сергія Скрипаля.

Раніше Лондон оголосив про висилку 23 російських дипломатів, звинувативши Москву в отруєнні Скрипаля та його дочки Юлії нервово-паралітичною речовиною.

РФ {embe.   Нагадаємо, також Міністерство фінансів США представило в Конгресі так звану «кремлівську доповідь», в якій містяться імена наближених до Володимира Путіна російських чиновників і бізнесменів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: