Справа Скрипаля: стало відомо, де знайшли отруйну речовину

Читать на русском
Нервово-паралітичну речовину, якою був отруєний екс-шпигун Сергій Скрипаль, було поміщено в чемодан його доньки Юлії до того, як вона вилетіла з Москви до Лондона.

Нервово-паралітичну речовину, якою був отруєний екс-шпигун Сергій Скрипаль, було поміщено в чемодан його доньки Юлії до того, як вона вилетіла з Москви до Лондона.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє The Telegraph.

Отруєння Скрипаля: як це змінить ставлення Заходу до РФ та в чому користь для УкраїниБританія висилає з країни усіх російських дипломатів та розриває відносини з РФ у відповідь на отруєння Сергія Скрипаля та його дочки. Чи змусить ця ситуація Захід подивитися інакше на дії РФ та конфлікт на Донбасі?

За версією джерела видання, спецслужби впевнені в тому, що отруйна речовина нервово-паралітичної дії «Новачок» було заховано в багажі Юлії Скрипаль, 33-річної дочки подвійного агента

Слідство «опрацьовує версію», згідно з якою «предмет одягу, косметики або подарунок» могли бути просочені отруйною речовиною, перш ніж опинилися в будинку Скрипаля в Солсбері.

Повідомляється, що Юлія могла ненавмисно провести нервово-парлітічену речовину до Великобританії, куди вона прибула 3 березня рейсом з Москви.

За версією одного з джерел газети, вбивці могли легко проникнути в квартиру Юлії в Москві і підкласти отрута в її багаж.

Раніше чотири країни офіційно звинуватили Росію в отруєнні Скрипаля.

Колишній російський подвійний агент Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були виявлені без свідомості на лавці в торговому центрі в Солсбері. Скрипаль з донькою до сих пір знаходяться в реанімації в критичному стані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: