Отруєння Скрипаля: Порошенко висловив солідарність із позицією Британії

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко висловив солідарність Великій Британії, яка заявила про ймовірну причетність Російської Федерації до отруєння екс-розвідника Сергія Скрипаля та його дочки.

Президент України Петро Порошенко висловив солідарність Великої Британії, яка заявила про ймовірну причетність Російської Федерації до отруєння екс-розвідника Сергія Скрипаля та його дочки.

Про це він сказав у Краматорську Донецької області в п'ятницю, 16 березня, пише «Слово і Діло».

Отруєння Скрипаля: як це змінить ставлення Заходу до РФ та в чому користь для УкраїниБританія висилає з країни усіх російських дипломатів та розриває відносини з РФ у відповідь на отруєння Сергія Скрипаля та його дочки. Чи змусить ця ситуація Захід подивитися інакше на дії РФ та конфлікт на Донбасі?

«Зараз хімічна атака Кремля у Великій Британії – це шокуючий приклад застосування російської нервово-паралітичної зброї на території іншої держави. І це ніщо інше, як зазіхання на суверенітет Великої Британії, й сьогодні влада Великої Британії чітко зазначила, що це зроблено за безпосередньою вказівкою керівництва РФ. Від імені України я як президент України хочу чітко заявити про нашу повну й беззастережну солідарність із народом Сполученого Королівства. Як президент я цілком і повністю поділяю позицію, яка висловлена у вчорашній спільній заяві керівників США, Великої Британії, Франції та Німеччини, і наше послання Росії таке ж, як той меседж, який у четвер озвучив британський міністр оборони Гевін Вільямсон: замовкніть і забирайтеся геть!», – сказав він.

Раніше в Кремлі відреагували на звинувачення британського МЗС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: