Кабмін у Раді. У нардепів година запитань до уряду

Читать на русском
У п'ятницю, 16 березня, у Верховній Раді України відбудеться година запитань до уряду. Також депутати мають намір схвалити збільшення розміру іменних стипендій.

У п'ятницю, 16 березня, у Верховній Раді України відбудеться година запитань до уряду.

Як пише «Слово і Діло», порядок денний оприлюднений на сайті парламенту.

Підготовка теракту у ВР: невдалий «держпереворот» Савченко та подальший сценарійНародного депутата Надію Савченко звинуватили в підготовці теракту у Верховній Раді України. Оцінили ситуацію експерти.

Крім того, нардепи мають намір схвалити збільшення розміру іменних стипендій Верховної Ради України, а також внести зміни в закон про вищу освіту.

Нагадаємо, напередодні парламент затвердив кілька кадрових призначень. Зокрема, новим керівником Національного банку України офіційно став Яків Смолій, який замінив на цій посаді звільнену напередодні Валерію Гонтареву.

Крім того, Верховна Рада призначила представника «Народного фронту» Людмилу Денисову уповноваженим з прав людини.

Також Рада затвердила призначення нардепа від «Блоку Петра Порошенка» Валерія Пацкана головою Рахункової палати України. Парламент обрав ще 9 осіб до складу відомства.

Четвер запам'ятався і новиною про можливий теракт. Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що народний депутат Надія Савченко планувала «провести теракт тут, в залі ВР, мінометами обрушивши купол ВР і добиваючи нардепів автоматами».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: