Рада провалила скасування «поправок Лозового» до КПК

Читать на русском
Парламент відхилив законопроект зі змінами до кримінального судочинства, що скасовують дію поправок Лозового.

Парламент відхилив законопроект зі змінами до кримінального судочинства, що скасовують дію поправок Лозового.

Як інформує «Слово і Діло», за ухвалення за основу законопроекту №7547 проголосували 219 депутатів за мінімально необхідних 226, передають Українські Новини.

Лозовой пообіцяв сприяти децентралізації владиСказано 23 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Виконано

Голова парламенту Андрій Парубій заявив, що проект закону вважається відхиленим.

Перед голосуванням у Раді виступив генеральний прокурор Юрій Луценко і закликав депутатів підтримати законопроект, щоб уникнути колапсу в судовій системі з 16 березня.

Він закликав підтримати законопроект у редакції комітету з питань правоохоронної діяльності.

Аваков закликав нардепів внести поправки до КПКМіністр внутрішніх справ Арсен Аваков закликає Верховну Раду внести зміни до законів, які з 15 березня 2018 року можуть паралізувати роботу правоохоронців.

Цим документом пропонувалося поширити нововведення КПК, які набули чинності 15 березня, виключно на статті розділу VII (злочини у сфері господарської діяльності), розділу XVII (злочини у сфері службової діяльності) і розділу XVIII (злочини проти правосуддя) Особливої частини Кримінального кодексу, а також на ст. 190 (шахрайство) і ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Як повідомлялося, 15 березня зміни до КПК, ініціатором яких був депутат Верховної Ради Андрій Лозовий, набрали чинності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: