З'ясувалося, хто пройшов до Ради замість Денісової та Пацкана

Читать на русском
Екс-міністр юстиції Роман Зварич і Михайло Побочіх проходять до Верховної Ради на місце Валерія Пацкана і Людмили Денісової.

Екс-міністр юстиції Роман Зварич і Михайло Побочіх проходять до Верховної Ради на місце Валерія Пацкана і Людмили Денісової.

Про це свідчать виборчі списки партій на парламентських виборах 2014 року, передає «Слово і Діло».

Денісову призначили омбудсменом: результати голосування в РадіНайбільше голосів за Денісову віддали фракції БПП і Народного фронту, а в Самопомочі жоден депутат не голосував за колишнього міністра соцполітики.

Роман Зварич включений до виборчого списку під № 82 від партії «Блок Петра Порошенка». Він тимчасово не працює, не має судимості, безпартійний, проживає в Києві, зазначається на сайті ЦВК. Він також був депутатом Ради в III-VI скликання - в III і IV від «Народного Руху України» і в V-VI - від «Нашої України» Віктора Ющенка. І міністром юстиції в урядах Юлії Тимошенко (у 2005 році) і Віктора Януковича (у 2006 році).

Михайло Побочіх був включений до виборчого списку під №81 від партії «Народний Фронт». Він проживає в Боярці Київської області. У нього немає судимостей. Поточна посада – заступник начальника управління експлуатації інформаційних систем АТ «Ощадбанк».

Нагадаємо, 15 березня Пацкана рада позбавила депутатських повноважень через призначення головою Рахункової палати, а Денісову - через обрання омбудсменом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: