Спуску не дам. Гройсман оголосив війну неплатникам аліментів

Читать на русском
В уряді мають намір жорстко реагувати на тих, хто ухиляється від сплати аліментів, створивши для них додаткові обмеження, спрямовані на забезпечення своїх дітей.

В уряді мають намір жорстко реагувати на тих, хто ухиляється від сплати аліментів, створивши для них додаткові обмеження, спрямовані на забезпечення своїх дітей.

Про це під час засідання Кабінету міністрів 14 березня заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє «Слово і Діло».

Очільник Кабміну пообіцяв створювати максимальні обмеження для неплатників.

«Я хочу сказати абсолютно чітко всім тим, хто не платить аліменти: ми будемо жорстко вас карати. Створюватимемо максимальні обмеження, щоб ви відчували, що вам життя немає без того, щоб ви платили гроші своїм дітям, турбувалися про їхнє благополуччя», – сказав прем'єр.

«Адже, як правило, кинули дитину на мамині плечі й гуляють собі. Сімейні цінності та підтримка особливо дітей – це пріоритет. Говорю не лише як прем'єр, але і як батько», – обурився Гройсман.

Як часто можна вивозити дітей за кордон без згоди батька, що не заплатив аліментиЯкщо один з батьків більше шести місяців не платить аліменти, другий може без його дозволу звозити дитини за кордон. Скільки разів можна користуватися такою можливістю Слово і Діло розпитало юриста.

Прем'єр оголосив неплатників аліментів «ворогами уряду»: «Якщо не платите гроші, знайте, що ви в особі уряду та прем'єр-міністра маєте ворогів. Ми вам спуску не дамо».

Раніше повідомлялося, що неплатникам аліментів забороняють водити авто.

Нагадаємо, в областях створені мобільні групи з питань стягнення аліментів із боржників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: