Сутички в наметовому містечку біля ВР: поліція попросила комунальників прибрати

Читать на русском
Поліція попросила комунальників Києва прибрати біля ВР.  Техніку для прибирання снігу та сміття у Маріїнському парку просять у мера Кличка.

Керівництво Нацполіції Києва звернулося до столичної влади з проханням про надання «техніки для прибирання снігу та сміття» у Маріїнському парку та на вул. Грушевського після того, як там відбулися слідчі дії.

Відповідний лист за підписом заступника голови НП, начальника Нацполіції Києва Андрія Крищенка на ім'я мера Києва Віталія Кличка є у розпорядженні УП, пише «Слово і Діло».

Сутички в наметовому містечку біля парламенту: текстова трансляціяЗа даний Міністерства внутрішніх справ і Національної поліції 14 правоохоронців постраждали і ще 10 чоловік з наметового містечка.

У документі зазначається, що 3 березня у Маріїнському парку відбулися слідчі дії, відповідно до ст. 40 та 41 КПК.

«Просимо дати доручення відповідним службам щодо виділення техніки для прибирання снігу та сміття у Маріїнському парку та на проїжджій частині вул. Грушевського - відрізок від вул. Шовковичної до вул. Липської», - йдеться у листі.

Нагадаємо, 3 березня, вранці близько 7:15 на вулиці Грушевського в центрі Києва на території наметового містечка почалося нове протистояння між активістами і співробітниками Національної поліції. За словами правоохоронців, в наметове містечко вони прийшли для проведення слідчих дій, які санкціоновані судом.

Екс-голова Одеської ОДА та лідер партії «Рух Нових сил» Міхеіл Саакашвілі прокоментував події під ВР. За його словами зброю та гранати в наметове містечко спеціально підкинули.

За інформацією активістів руху «Визволення», 13 мешканців наметового містечка потрапили до лікарні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: