У центрі Києва стартував марш прихильників Саакашвілі

Читать на русском
У центрі Києва 4 лютого почалася хода прихильників колишнього президента Грузії, лідера політичної партії «Рух Нових сил» Міхеіла Саакашвілі.

У центрі Києва 4 лютого почалася хода прихильників колишнього президента Грузії, лідера політичної партії «Рух Нових сил» Міхеіла Саакашвілі.

Люди традиційно зібралися в парку імені Шевченка, передає «Слово і Діло».

Марш Саакашвілі: яка користь для влади та що вплине на рішення про екстрадиціюМіхеіл Саакашвілі збирає новий марш вже цієї неділі, 4 лютого, в центрі Києва. При цьому політик заявив, що вже підготовлені документи для його видачі Польщі. Оцінили події експерти.

Перед початком акції був проведений невеликий мітинг, на якому спікери з постаменту біля пам'ятника Шевченку розповіли присутнім про цілі акції та виступали з критикою влади.

Зокрема, було оголошено, що маршрут ходи змінився через проведення інших акцій в центрі столиці. Так, прихильники Саакашвілі мають намір пройти від парку Шевченка по вул. Володимирській, потім по вулиці Михайлівській спуститися до Хрещатика в районі Майдану Незалежності, після чого повернути на Європейську площу, де пройде новий мітинг.

Учасники маршу вимагають відставки президента Петра Порошенка і перевиборів Верховної Ради. Примітно, різні ЗМІ відзначають, що в акції Саакашвілі беруть участь кілька тисяч чоловік, в цей же час в поліції говорять про сотні.

Як повідомлялося, через протестних акцій в центрі Києва охорону правопорядку забезпечують близько 2 тис. поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: