Не думаю, що Саакашвілі зараз щаслива людина – Порошенко

Читать на русском
Колишній голова одеської ОДА і президент Грузії Міхеіл Саакашвілі сам зруйнував очікування від нього в Україні, а процедура його реадмісії була проведена бездоганно.

Колишній голова одеської ОДА й президент Грузії Міхеіл Саакашвілі сам зруйнував очікування від нього в Україні, а процедура його реадмісії була проведена бездоганно.

Про це заявив президент України Петро Порошенко під час прес-конференції в середу, 28 лютого, пише «Слово і Діло».

Чому в АП раптово влаштували прес-конференцію Порошенка та що стане топ-темою?За день до самого заходу в АП анонсували прес-конференцію президента. Чому так раптово та які очікування, міркували експерти.

«Михайло, на жаль, я шкодую про це, але він їх (перспективи – ред.) сам зруйнував. Не думаю, що він зараз щаслива людина. Але це його проблеми і його справа», – заявив Порошенко.

Він зазначив, що реадмісія Саакашвілі до Польщі відбулася без порушень.

«Питання реадмісії до Польщі після порушення закону, вчиненого Саакашвілі та його групою осіб при перетині кордону, що було підтверджено судом після всебічного розгляду, питання реадмісії було проведене юридично бездоганно з точки зору українського законодавства, з точки зору міжнародних зобов'язань України та з точки зору верховенства права», – додав глава держави.

Раніше Порошенко розповів, за чий рахунок відпочивав на Мальдівах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: