Мельничук підтримав законопроект про антикорупційний суд, хоча обіцяв протилежне

Читать на русском
Сергій Мельничук провалив обіцянку не голосувати за законопроект про антикорупційний суд. Свою відмову він пояснював тим, що суддів і так достатньо.

Народний депутат України Сергій Мельничук заявив, що не голосуватиме за законопроект про антикорупційний суд, тому що суддів достатньо, просто потрібно якісно виконувати законодавство.

Таку обіцянку він дав 15 січня 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«Голосувати не буду, тому що судів і так достатньо. Є законодавство, його просто потрібно виконувати. Лінійка суддів і так дуже велика. Її треба скоротити й тою маленькою кількістю суддів простіше керувати. Президент під себе збудує систему, яка працюватиме. Потрібно змусити суди, щоб вони працювали, законодавство працювало й кожен ніс відповідальність за свої посади», – заявив Мельничук.

Народні депутати 1 березня 2018 року підтримали в першому читанні проект закону, який передбачає створення в Україні антикорупційного суду. Свої голоси на підтримку документа, внесеного президентом України, віддали 282 народних обранці. Народний депутат Мельничук підтримав цей законопроект у першому читанні, хоча обіцяв протилежне.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Сергій Мельничук дав 37 обіцянок, з яких 6 виконав, а 21 – провалив.

Нагадаємо, нардеп Мельничук не зміг виправити трильйон гривень в е-декларації.

«Слово і Діло» повідомляло, що Мельничука звинувачують в організації злочинної групи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: