Прокуратура почала розслідування конфлікту за участю Мельничука

Читать на русском
Прокуратура Києва почала досудове розслідування за фактом умисного перешкоджання народним депутатом України Сергієм Мельничуком виконання рішення суду.

Прокуратура Києва почала досудове розслідування за фактом умисного перешкоджання нардепом Сергієм Мельничуком виконанню рішення суду.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу столичної прокуратури.

Прокуратура міста Києва почала досудове розслідування за фактом умисного перешкоджання народним депутатом України Сергієм Мельничуком виконання рішення суду про виселення громадської організації з нежитлових приміщень, розташованих в дитячому садку по вулиці Сабурова на Троєщині, і їхнього повернення Управлінню освіти Деснянської районної в місті Києві адміністрації.

Відзначається, що відповідні відомості внесені в ЄРДР по ч. 3 ст. 382 КК України.

«Під час розслідування буде перевірено інформацію, розміщену в ЗМІ щодо обставин конфлікту, що мав місце 15.08.2017 за участю народного депутата Мельничука, а також дано правову оцінку діям його учасників», - йдеться в повідомленні.

Крім того, в прокуратурі повідомляють, що за вказаним фактом органами національної поліції зареєстровано ще одне кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство).

Питання про об'єднання цих кримінальних проваджень буде вирішене під час досудового слідства.

Нагадаємо, 15 серпня на Троєщині сталася стрілянина. ЗМІ повідомили, що стрілянину з бойової зброї влаштував нардеп Сергій Мельничук. Його автомобіль виявився заблокованим на узбіччі. Згодом в столичній поліції уточнили, що стрілянину відкрив охоронець народного депутата.

Прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець додала, що справу буде розслідувати військова прокуратура.

Раніше повідомлялося, що в Дніпрі застрелили людину, крім цього надійшла інформація про двох поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: