Пожежа в таборі «Вікторія»: посадовцю оголосили підозру

Читать на русском
Керівник райвідділу ДСНС не вжив заходів із зупинення роботи табору, у той час як був належним чином проінформований щодо суттєвих порушень пожежної безпеки.

Посадовцю Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області повідомили про підозру в рамках розслідування пожежі в таборі «Вікторія».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прокуратуру Одещини.

Під час розслідування за фактами службової недбалості прокуратура Одещини повідомила про підозру посадовцю ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій області в неналежному виконанні службових обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки.

За даними слідства, керівник районного відділу ДСНС не вжив необхідних заходів щодо часткового чи повного зупинення роботи табору, в той час як був належним чином проінформований, що на об’єкті впродовж 2016-2017 років виявили низку суттєвих порушень щодо техногенної та пожежної безпеки, які становили потенційну небезпеку для життя та здоров’я людей.

Досудове слідство в кримінальному провадженні триває.

Нагадаємо, під час розслідування прокуратура Одеської області 3 жовтня 2017 року повідомила про підозру в службовій недбалості колишній заступниці Одеського міського голови.

Водночас голова Київської райадміністрації Одеси Володимир Сушков, якого усунули з посади до завершення розслідування трагедії в дитячому таборі «Вікторія», вийшов на роботу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: