Пожежа в одеському таборі: суд виніс постанову про арешт

Читать на русском
Суд постановив взяти під варту без права на заставу директора дитячого оздоровчого комплексу Вікторія.

Директора дитячого оздоровчого комплексу «Вікторія», де під час пожежі загинули діти, суд постановив взяти під варту без права на заставу .

Про це повідомляє в Facebook прес-служба прокуратури Одеської області, передає «Слово і Діло».

Відповідне рішення ухвалив Київський районний суд Одеси в понеділок, 18 вересня, за клопотанням прокуратури.

Також, за даними правоохоронного відомства, суд у понеділок розгляне клопотання про обрання запобіжного заходу працівниці дитячого табору, що відповідала за пожежну безпеку.

Водночас, за даними прес-служби Одеської прокуратури, правоохоронці вилучають документацію щодо введення в експлуатацію, функціонування та перевірок у дитячому таборі «Вікторія».

Гройсман дав доручення МВС та поліції щодо трагедії в ОдесіГройсман дав доручення Авакову та Князєву щодо розслідування обставин трагедії в дитячому таборі в Одесі.

«Прокуратура області 16 вересня розпочала досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактами недбалості службових осіб районного відділу Державної служби з надзвичайних ситуацій та органів місцевого самоврядування (частина 2 статті 367 (службова недбалість – ред.) КК України)», – йдеться в повідомленні.

Слідчі дії проводять у Київському райвідділі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, Київській районній адміністрації Одеси та департаменті освіти та науки Одеської міської ради.

Раніше стало відомо про стан школярки, яка врятувала вісьмох дітей із пожежі в одеському таборі.

Мерія Одеси отримала розпорядження перевірити всі місця масового скупчення людей спільно з Державною службою з надзвичайних ситуацій.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: