Пожежа в дитячому таборі: суд залишив під арештом інспектора ДСНС

Читать на русском
Раніше слідчі Одеської прокуратури оголосили про підозру інспектору управління ДСНС у справі про пожежу в дитячому таборі «Вікторія».

Апеляційний суд Одеської області залишив під цілодобовим домашнім арештом інспектора ДСНС, якого підозрюють у службовій недбалості, що призвела до пожежі в дитячому оздоровчо-спортивному комплексі «Вікторія», в результаті чого загинули троє дівчаток.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на «УНІАН».

Адвокат наполягав на пом'якшенні запобіжного заходу - домашньому арешті з 22:00 до 7 ранку.

Суд також розглянув апеляцію на постанову Приморського райсуду Одеси про відсторонення підозрюваного від посади провідного інспектора Київського райвідділу Головного управління ДСНС у Одеській області під час досудового слідства.

Раніше слідчі Одеської прокуратури оголосили про підозру інспектору управління ДСНС у справі про пожежу в дитячому таборі «Вікторія». Його звинувачують у службовій недбалості.

Як повідомлялося раніше, в ніч на 16 вересня в одеському таборі «Вікторія» сталася масштабна пожежа. На той момент у таборі перебували 42 дитини. Троє із них загинули, двоє госпіталізовані. Кримінальне провадження відкрито за ознаками ч. 2 ст. 270 КК України «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки». Директора табору затриманий в порядку ст. 208 КПК.

Раніше повідомлялося, що батьки дівчаток, які загинули під час пожежі в «Вікторії», вимагають ексгумації тіл.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: