Пожежа в одеському таборі «Вікторія»: названі нові подробиці розслідування

Читать на русском
В Одесі працівники прокуратури та поліції провели обшуки на підприємствах, які проводили будівельні та реконструкційні роботи в дитячому таборі Вікторія.
Фото: прес-служба МВС України

Прокуратура Одеської області та Нацполіція розслідують усі обставини, що призвели до загибелі дітей у таборі «Вікторія».

Про це повідомляє прес-центр прокуратури Одеської області, передає «Слово і Діло».

Від Будинків профспілок до «Вікторії»: найбільш резонансні пожежі в Україні за три рокиУ зв’язку з трагедією в дитячому таборі в Одесі «Слово і Діло» пропонує пригадати інші схожі випадки та дізнатися, хто був за них покараний.

У відомстві розповіли, що в рамках розслідування вчора провели санкціоновані обшуки на підприємствах, що здійснюють будівництво та реконструкцію корпусів дитячого оздоровчого комплексу.

Правоохоронці вилучили документи в суб'єкта господарювання, який здійснював вогнезахист дерев'яних конструкцій, і в підприємства, що за документами виступало замовником сигналізаційних систем.

«Також зараз слідство вивчає відповідну фінансову документацію про відкриття та дії з рахунками, рух, отримання коштів на зазначені заходи тощо», – підсумували у відомстві.

Нагадаємо, в ніч з 15 на 16 вересня в дитячому таборі «Вікторія» в Одесі згоріла двоповерхова дерев'яна будівля, де відпочивали учасники танцювального ансамблю «Адель».

Як відомо, троє одеських чиновників відсторонені від обійманих посад у зв'язку з пожежею в дитячому таборі «Вікторія».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: