Прокурори розповіли, як Янукович допомагає стороні обвинувачення

Читать на русском
Віктор Янукович допомагає стороні звинувачення публічними виступами. Про це після засідання Оболонського районного суду Києва розповів прокурор Руслан Кравченко.

Екс-президент України Віктор Янукович допомагає стороні обвинувачення публічними виступами.

Про це після засідання Оболонського районного суду Києва розказав прокурор Руслан Кравченко, передає РБК-Україна, пише «Слово і Діло».

Держзрада Януковича: які перспективи справи та в чому основний недолікУ Головній військовій прокуратурі заявили, що слідчі отримали офіційним шляхом від ООН фотокопію листа Віктора Януковича на адресу президента Росії. Перспективи справи та шанси почути вирок оцінили фахівці.

«Обвинувачений тільки допомагає стороні обвинувачення даними виступами (прес-конференцією, - ред.). Авжеж ми будемо збирати інформацію з цього виступу і це вчергове підтверджує, що обвинувачений Янукович обізнаний у ході судового процесу», - розказав Кравченко, відповідаючи на питання про те, чи буде сторона обвинувачення стежити за появою обвинуваченого на анонсованій прес-конференції.

Крім того, Кравченко наголосив, що адвокати Януковича зривають судовий процес та не бажають допитувати свідків.

«Вcі ми є свідками того, що адвокати не бажають допитувати свідків і зривають судовий процес. Ми були попереджені адвокатами ще в п’ятницю. Щеголев (екс-глава столичного управління СБУ Олександр Щеголев, - ред.), свідок захисту, мав бути доставлений до суду, однак, як мені стало відомо, він захворів. Сьогодні мали бути допитані троє свідків», - сказав Кравченко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 2 березня Янукович дасть прес-конференцію в Росії.

Також стало відомо, що посли ЄС виключили з списку санкцій колишнього міністра юстиції України при Януковичі Олену Лукаш і нардепа Сергія Клюєва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: