Засідання суду в справі Януковича перенесли

Читать на русском
Оболонський районний суд Києва в середу, 28 лютого, переніс засідання в справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича через відсутність адвокатів.

Оболонський районний суд Києва в середу, 28 лютого, переніс засідання у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича через відсутність адвокатів.

Про це оголосив суддя Владислав Дев'ятко, пише «Слово і Діло».

Порошенко надав свідчення у справі Януковича: що пишуть у соцмережахПрезидента України Петра Порошенка допитали сьогодні у справі про держзраду Віктора Януковича.

«Суд вимушений вчергове оголосити перерву на 10 годину 6 березня», – зазначив суддя.

Раніше повідомлялося, що Оболонський районний суд Києва, який розглядає справу про держзраду екс-президента України Віктора Януковича на засіданні 28 лютого 2018 року мав почати допит свідків сторони захисту.

Як відомо, Оболонський районний суд Києва відмовив адвокатам Віктора Януковича в повторному допиті президента Петра Порошенка.

21 лютого, відбувся допит Петра Порошенка у справі про держзраду Віктора Януковича.

Оболонський районний суд Києва дозволив допитати в статусі свідка Петра Порошенка в режимі відеоконференції.

Під час допиту Порошенко встиг розповісти про свою поїздку до Криму 27 лютого 2014 року й про те, що самоусунення Януковича стало причиною ухвалення Радою рішення про покладання обов'язків президента на Турчинова.

Нагадаємо, головуючий суддя Оболонського райсуду Києва Владислав Дев'ятко передчасно припинив допит Порошенка після того, як захист поставив тому запитання про відпочинок на Мальдівських островах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: