У зоні АТО дотримується режим тиші – штаб

Читать на русском
Протягом дня, 24 лютого, уздовж всієї лінії зіткнення на сході України зберігається режим припинення вогню.

Протягом дня, 24 лютого, уздовж всієї лінії зіткнення на сході України зберігається режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 24 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 24 лютого 2018 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«З початку цієї доби режим тиші продовжує зберігатися уздовж всієї лінії зіткнення. Станом на 18:00 обстрілів в сторону наших опорних пунктів не зафіксовано. Підрозділи української армії строго дотримуються Мінських домовленостей», - йдеться в повідомленні.

У штабі запевняють, що ситуація в районі проведення АТО перебуває під контролем Збройних Сил України. Бойові підрозділи, які виконують завдання на першій лінії оборони знаходяться на своїх позиціях і ведуть спостереження за противником.

Чому формат АТО для Донбасу від початку був помилковим?Президент заявив про необхідність змінити формат антитерористичної операції на Донбасі. Чому формат АТО був помилковим від самого початку війни, пояснили експерти.

«За сприяння офіцерів цивільно-військового співробітництва штабу АТО і представників української сторони СЦКК, відновлено пошкоджене в результаті вчорашнього обстрілу російськими найманцями з артилерійських систем калібру 122-мм електро- і газопостачання до населеного пункту Луганське. Збройні Сили України роблять все можливе, щоб полегшити життя цивільного населення», - додається в повідомленні.

Нагадаємо, в ОРЛО відновили мобільний зв'язок.

Відзначимо також, що 24 лютого Закон по Донбасу набув чинності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: