ОБСЄ зафіксувала збільшення кількості обстрілів на Донбасі

Читать на русском
Спостережна місія ОБСЄ на Донбасі за період з 19:30 21 лютого по 19:30 22 лютого зафіксувала 465 вибухів.

Спостережна місія ОБСЄ на Донбасі за період з 19:30 21 лютого по 19:30 22 лютого зафіксувала 465 вибухів.

Про це йдеться у звіті організації від 23 лютого, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 23 лютогоСитуація на сході країни станом станом на 06:00 23 лютого 2018 за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«У Донецькій області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом, зафіксувавши, зокрема, 375 вибухів проти 134 відповідно», - наголосили спостерігачі.

«У Луганській області Місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом, зафіксувавши, зокрема, приблизно 90 вибухів проти 150 відповідно», - підкреслили в ОБСЄ.

«22 лютого, за спостереженнями Місії, починаючи з приблизно 10:25, було припинено постачання послуг мобільного оператора Vodafone у непідконтрольних урядові районах Луганської області», - йдеться у звіті.

«У відділенні компанії Vodafone у н. п. Краматорськ (підконтрольний урядові, 83 км на північ від Донецька) повідомили, що причиною збою стало пошкодження мережі в районі н. п. Весела Гора (непідконтрольний урядові, 16 км на північ від Луганська)», - уточнили в Місії.

Нагадаємо, за минулу добу, 23 лютого, бойовики 13 разів порушили перемир'я - ніхто з українських захисників не постраждав.

Після загибелі медсестри поблизу лінії зіткнення на Донбасі США закликають Росію вимагати від бойовиків припинення вогню.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: