У ОРЛО відновили мобільний зв'язок

Читать на русском
Сепаратисти заявили, що повністю відновили пошкоджений під час обстрілів кабель для мобільного зв'язку оператора Vodafone-Україна.

У ЛНР заявили, що відновили пошкоджений під час обстрілів кабель мобільного оператора Vodafone-Україна.

З такою заявою виступили представники ЛНР у Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню (СЦКК), пише «Слово і Діло».

Раніше робота мобільного оператора Vodafone-Україна була припинена на підконтрольній сепаратистам території Луганської області через обрив лінії.

«Представництво Луганської народної республіки в СЦКК повідомляє, що о 13:56 24 лютого 2018 року завершено ремонтно-відновлювальні роботи на оптоволоконній лінії зв'язку мобільного оператора Vodafone», - йдеться в повідомленні представництва ЛНР у Telegram-каналі.

«Поїхали, поговоримо»: в ОРДЛО з'явився новий вид телефонного бізнесуУ тимчасово окупованих містах Донбасу з'явився новий вид бізнесу – організація поїздок до тих місць, де можна зловити зв'язок українського мобільного оператора Vodafone.

Нагадаємо, у четвер, 22 лютого, Vodafone заявив про проблеми зі зв'язком у ЛНР.

Вперше зв'язок на непідконтрольній Україні території Донбасу зник 11 січня цього року. Ремонтні роботи з відновлення зв'язку на сході України були завершені 19 січня. У Луганській області послуги зв'язку надавалися в повному обсязі. У Донецькій області мережа не працює з невідомих оператору причин.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: