«Нормандська четвірка» обговорить питання звільнення заручників

Читать на русском
Під час зустрічі міністрів закордонних справ країн нормандської четвірки (Україна, Німеччина, Франція, Росія) на Мюнхенській конференції з безпеки головним буде питання звільнення заручників.

Під час зустрічі міністрів закордонних справ країн «нормандської четвірки» (Україна, Німеччина, Франція, Росія) на Мюнхенській конференції з безпеки головним буде питання звільнення заручників.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила представниця України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи (ТКГ), перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко на брифінгу, передає «Інтерфакс-Україна».

Польща розкритикувала Україну за Нормандський форматГолова МЗС Польщі Ващиковський вважає, що женевський формат був би ефективнішим, ніж нормандський.

«Питання заручників буде одним із пріоритетних і ключових під час зустрічі міністрів закордонних справ у Нормандському форматі, яка відбудеться вже цього тижня на полях конференції з питань безпеки в Мюнхені», – заявила вона.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що наступна зустріч міністрів закордонних справ країн-учасниць Нормандського формату попередньо запланована на 16 лютого в Мюнхені.

Згодом це підтвердив голова Мюнхенській конференції з безпеки Вольфганг Ішингер.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: