Клімкін розповів про наступну зустріч у Нормандському форматі

Читать на русском
Міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель запропонував проведення зустрічі в нормандському форматі 16 лютого під час Мюнхенської конференції з безпеки.

Міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель запропонував проведення зустрічі в «нормандському форматі» 16 лютого під час Мюнхенської конференції з безпеки.

Як інформує «Слово і Діло», про це сказав голова МЗС України Павло Клімкін під час спільної прес-конференції з головою МЗС Італії Анжеліно Альфано, передає кореспондент УНН.

Підсумки нормандських переговорів: яке прохання Порошенка проігнорував Захід та що вирішили з «Мінськом»Голова правління фонду «Майдан закордонних справ» підвів підсумки переговорів у Нормандському форматі.

«Голова МЗС Німеччини Зігмар Габріель запропонував провести зустріч у нормандському форматі 16-го під час Мюнхенської конференції з безпеки», - сказав він.

«Під час цієї зустрічі буду концентруватись саме на питанні безпеки, звільненні наших в’язнів і доведення до Росії, що не існує альтернативи місії миротворців ООН на Донбасі», - додав міністр.

Нагадаємо, 9 грудня минулого року у Мінську відбулись переговори радників президентів країн «нормандської четвірки».

Раніше президент США Дональд Трамп запропонував перенести з Мінська в інше місце переговори по Донбасу.

На що в Білорусі відповіли, що успіх переговорів щодо Донбасу не залежить від місця їх проведення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: