У БПП пояснили, що Голубов узяв Труханова на поруки з власної ініціативи

Читать на русском
Фракція БПП не мала наміру поручитися за міського голову Одеси Геннадія Труханова, проти якого відкрита кримінальна справа.

Фракція БПП не мала наміру брати на поруки міського голову Одеси Геннадія Труханова, проти якого порушили кримінальне провадження.

Як стало відомо «Слову і Ділу» із заяви фракції в соцмеражах, наміри члена БПП Дмитра Голубова – це його особиста ініціатива як народного депутата.

НАБУ затримало мера Одеси Труханова: реакція соцмережГеннадія Труханова та його заступника вчора затримали в аеропорту Бориспіль. Що про це думають у соцмережах – у матеріалі Слова і Діла.

«Фракція партії «Блок Петра Порошенка» не ухвалювала жодних рішень про взяття на поруки будь-яких осіб, проти яких відкриті кримінальні провадження, й тим більше не делегувала таких повноважень жодному зі своїх членів. Ба більше, позиція фракції партії «Блок Петра Порошенка» залишається непохитною – корупція в Україні має бути подолана на всіх рівнях, і члени фракції будуть максимально сприяти правоохоронним органам, судовій гілці влади, щоб усі корупціонери незалежно від того, яку посаду вони обіймають чи до якої політичної сили належать, були притягнуті до відповідальності й понесли відповідне покарання», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, міського голову Одеси Геннадія Труханова, якого підозрюють у причетності до схеми розкрадання коштів Одеської міської ради через купівлю будівлі збанкрутілого заводу «Краян» за 185 мільйонів гривень у компанії «Девелопмент Еліт», відпустили на поруки народного депутата від фракції «Блоку Петра Порошенка» Дмитра Голубова.

Раніше в НАБУ підтвердили затримання мера Одеси та його заступника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: